dimarts, 27 de març del 2007

Carta al Síndic de Greuges

Sils 25 de Juliol de 2005 Neus Gené i Massuet.
C/ Campanar, 5
17410 Sils (Girona)




Benvolgut senyor,

El motiu d’aquesta carta és per agrair-vos en primer lloc el seguiment que s’està fent de la nostra disconformitat amb l’actuació de l’equip de govern de l’ Ajuntament de Sils, referent a la remuneració que perceben els regidors d’aquest govern municipal segons escrit de 30 de juny de 2005 (exp. 3090/04 mm/mr)
Després de llegir-la detingudament voldríem significar-vos que a més a més de les sessions de les Comissions de Govern ordinàries en les que hi ha les actes de les sessions amb la relació dels assistents, titulars o no, el mateix Ple extraordinari de 21 de juny de 2003 va acordar establir també les Comissions de Govern deliberant (dues mensuals) amb idèntica composició dels membres integrants. I és en aquestes comissions on també es convoquen als mateixos membres no titulars a assistir-hi i on no hi ha cap acta de la reunió, ni relació d’assistents, perquè no hi assisteix el secretari interventor. Sí que ens consta que en els fulls mensuals de remuneracions perceben també aquestes indemnitzacions per assistència a aquestes comissions de govern deliberant.
És per això que a més a més de mostrar-vos el nostre agraïment , també volem notificar-vos aquest fet per tal que en tingueu coneixement.



Atentament



Neus Gené i Massuet
Regidora d ‘ IDS de l’Ajuntament de Sils