dimecres, 19 de gener del 2011

SILS AUGMENTA EN UNA PERSONA PER DIA


L’actual alcalde està disposat a tornar-se a presentar a les eleccions municipals
L’alcalde, Martí Noguer, assegura que ‘a Sils s’hi viu bé’: el municipi està ben comunicat, tant per carretera com per tren, i no té l’aeroport gaire lluny; la taxa d’atur es manté a ratlla, i pel que fa a equipaments s’ha anat posant al dia. Tot plegat ha fet que molts ciutadans de municipis veïns, així com també persones immigrades, l’hagin escollit per a residir-hi.

En aquest sentit, el municipi creix a una mitjana d’una persona per dia. Això ha motivat també que les demandes d’equipaments educatius s’hagin disparat.

Martí Noguer és bomber professional. Va accedir a l’alcaldia de Sils després de les eleccions del 2007. Pertany al grup municipal Independents de Sils, adscrit, però al PSC. L’equip de govern està format per quatre persones, que ho fan ‘tot entre tots’.

Com a persona propera al PSC, Noguer valora els resultats electorals al Parlament com a ‘decebedors’. Segons ell, però, ‘les municipals són una altra cosa, ja que es vota més a la persona que no pas a les sigles’. En aquest sentit, encara no sap si tornarà a repetir com a alcaldable, però en qualsevol cas es mostra disposat a seguir treballant pel poble. Com a dada destacada del seu mandat, Noguer comenta que ja s’ha complert el 90% del programa electoral.

Audio

Francesc Fàbrega entrevista aquest matí a l’alcalde de Sils, Martí Noguer

http://www.radiomarina.com/noticia.php?id=4795