divendres, 6 de desembre del 2013

ACTE DE RECONEIXEMENT A EMPRESES LOCALS

Sils homenatja quatre empreses del municipi

CB Grup, T500 Puratos, Hostal la Granota i Capdevila Germans són companyies arrelades al poble i aquest any han celebrat els 25, 50 i 100 anys


L'Ajuntament de Sils va homenatjar ahir quatre empreses del municipi que aquest any han celebrat els 25, 50 i 100 anys “per la seva tasca i la seva implicació en el municipi” i els va encoratjar a “continuar amb el negoci en un moment tan convuls com l'actual”. A l'acte hi van assistir més d'un centenar de persones, entre les quals, el conseller d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig.
Les empreses homenatjades van ser: Grup Distribució Costa Brava SA, T500 Puratos, SA, Hostal de la Granota i Capdevila Germans, SA.
CB Grup va iniciar el seu camí el 1988 amb 17 empreses de distribució amb seu a Catalunya. Actualment està formada per 26 empreses i factura 16 milions.
T500 Puratos SA va ser fundada fa 50 anys per Juan Elhis i Esteban Ruíz-Valls i es dedica a la fabricació i comercialització de matèries primeres per a la indústria flequera, pastissera i xocolatera.
L'Hostal de la Granota és una típica masia catalana del segle XVII, on les diligències de la ruta de Barcelona a França feien el canvi de postes. Josep Maria Bancells i Maria Vall-llosera van retornar-li la seva funció d'hostal el 1963, després d'uns anys sense activitat. Ara són els fills del matrimoni, en Josep i la Rosa Maria, els qui continuen el negoci.
Capdevila Germans es dedica a l'elaboració d'embotits des de fa 100 anys. El pernil dolç en llauna és el producte estrella. Té una plantilla de 25 treballadors i unes vendes anual de 5 milions d'euros
.
Font: El Punt Avui