dimarts, 21 d’abril del 2009

Sils presenta una moció per deixar de pagar el transport escolar no obligatori

Sils vol deixar de costejar el transport escolar no obligatori que haurien de pagar les famílies que viuen en urbanitzacions del municipi i els nens de les quals utilitzen l'autobús per anar a l'escola del poble. Per això, avui l'equip de govern (IdS) presenta en ple extraordinari una moció encaminada "a ajudar només les famílies que realment ho necessitin", assegura l'alcalde, Martí Nogué (IdS), i no a fer-ho de forma universal com aquest curs. A finals de mes s'obrirà el període d'inscripció.
Es dóna el cas que el de Sils és l'únic ajuntament de la Selva que paga la totalitat del transport. Ara fa un any, en plena controvèrsia sobre aquest tema que va dur molts pares a mobilitzar-se, va prosperar una moció del grup d'ICV, a l'oposició, a través dels vots de tots els grups opositors (AMS, CiU i ICV) que va obligar el consistori a costejar la quota, de 178 euros per nen. En total aquest curs s'hi han inscrit 273 nens, fet que suposa una despesa municipal de 48.594 euros.

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009042100_3_327469__Comarques-Sils-presenta-mocio-deixar-pagar-transport-escolar-obligatori