dimarts, 4 d’octubre del 2011

L'ESTAT LICITA LES OBRES DE L'ESTACIÓ DE SILS

SILS DDG


La Societat Estatal d'Infraestructures del Transport Terrestre (SEITT) ha licitat les obres per construir un pas subterrani a l'estació de tren de Sils i elevar les andanes.

El BOE publica aquest acord de la societat pública depenent del Ministeri de Foment del Govern espanyol. Les obtres permetran fer un pas subterrani per creuar les vies. Fins ara s'havia de sortir de l'estació i creuar un pont que es trobava al final de l'estació. D'aquesta manera ara es podrà creuar la via per dins l'estació i evitar el perillós creuament per sobre les vies, que ha causat més d'una desgràcia en altres estacions, com la de Castelldefels.

L'acord també permetrà elevar l'andana, amb la qual cosa serà més fàcil pujar damunt dels trens. Fins ara hi havia uns espais amb unes estructures metàl·liques que feien aquesta funció però no hi havia tot l'espai elevat. Amb la licitació d'aquest projecte es posarà punt i final a una reclamació de molts usuaris a qui els costava pujar al tren.

El cost del projecte de remodelació de l'estació de Sils és de 1.999.746 euros.Les empreses interessades en aquesta licitació tenen fins al 27 d'octubre per presentar els seus projectes i el licitador està obligat a mantenir l'oferta durant dos mesos després de la seva obertura.

Les despeses de publicitat aniran a càrrec de l'adjudicatari.

L'adjudicació definitiva de les obres es farà el dia 4 de novembre a la seu del SEITT ubicada a Madrid.

L'empresa haurà de ser una companyia considerada apta per fer aquest tipus d'obres a les instal·lacions d'Adif.


Diari de Girona-Comarques