dilluns, 24 de novembre del 2008

PER UNA NOVA GESTIÓ DE L'ESTANY DE SILS, PARTICIPA!



Es reactiva el fòrum virtual i les bústies de suggeriments per continuar amb el procés participatiu per a la gestió de l’Estany -->
Després de l’èxit participatiu de la 2a Jornada de l’Estany de Sils, celebrat el passat 15 de novembre, s’han habilitat el fòrum virtual i les bústies de suggeriments en base a les aportacions que els propis participants van fer durant les taules de debat.

El fòrum i les bústies són eines de participació estables que permeten als ciutadans que no van poder assistir a la jornada, però que volen ajudar-nos a la gestió d’aquest espai natural, fer-nos arribar les seves aportacions i decidir de forma conjunta quines activitats i intervencions cal fer a l’Estany de Sils per tal de millorar la seva conservació.

Us recordem que les bústies de suggeriments les podreu trobar al Centre Cívic, al Centre d’Informació de l’Estany de Sils i a l’ajuntament. També podeu participar a través del fòrum amb un sol click: http://estanysils.blogspot.com/.

Animem a tothom a que ens faci arribar la seva opinió i propostes i moltes gràcies als que heu contribuït a que aquest procés fos un èxit i un exemple d’implicació ciutadana!