dijous, 12 de juny del 2008

El projecte Selwa organitza una sortida guiada de Lloret a Blanes amb visita als Jardins de Santa Clotilde

Aquesta és la quarta sortida que s’organitza dins el cicle “Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva”
El Consell Comarcal de la Selva organitza, juntament, amb l’Ajuntament de Lloret de Mar, la quarta activitat de descoberta del patrimoni natural i cultural vinculat a l’aigua de la comarca, dins el programa “Descobreix el patrimoni de l’aigua de la Selva”. Aquest programa té per objectiu donar a conèixer la riquesa natural i cultural vinculada a l’aigua de la comarca i compta amb activitats com sortides guiades, exposicions fotogràfiques, edició de publicacions temàtiques, etc.
La sortida, que s’ha previst per aquesta ocasió, tindrà lloc el dissabte 14 de juny a la població de Lloret de Mar. El punt de trobada serà a les 9.00hores del matí al Museu del Mar d’aquesta població. Tot seguit, s’iniciarà el recorregut que transcorrerà pel litoral entre Lloret de Mar i Blanes: Cala Banys, Castell de Sant Joan, Blanes, retorn en vaixell a Lloret de Mar. Durant el guiatge es donaran a conèixer elements del patrimoni, com petites cales, platges, castells, etc., en els quals destaca la visita als Jardins de Santa Clotilde. El retorn cap a Lloret de Mar es realitzarà en vaixell i tindrà un cost simbòlic de 2€ (cal confirmar assistència).
Aquesta activitat forma part del projecte “SELWA, un compromís amb l’aigua”, que treballa per un model de gestió eficient i sostenible de l’aigua i del seu patrimoni natural i cultural a la comarca de la Selva. Per fer-ho, el projecte cerca la participació dels agents econòmics i socials i la implicació activa de la ciutadania.