dimarts, 30 de setembre del 2008

3a SETMANA I+ DE LA CUSTÒDIA DEL TERRITORI



ACTES PER CELEBRAR LA CUSTÒDIA DEL TERRITORI
Aquest cap de setmana es celebrarà la 3a setmana de la custòdia del territori amb l'organització de diverses activitats
L'ajuntament de Sils ja fa dos anys que forma part de la Xarxa de Custòdia del Territori, organització sense ànim de lucre que impulsa el desenvolupament i l’ús de la custòdia del territori al nostre país. Aquest any l'ajuntament ha signat el seu primer acord de custòdia per gestionar una parcel·la amb un alt valor natural i un gran potencial de recuperació.


Per celebrar aquest fet i per acompanyar a la Xarxa de Custòdia del Territori en la seva 3a Setmana de Custòdia del Territori, s'han organitzat una sèrie d'activitats per a tots els públics a l'entorn de l'Estany de Sils.


El dissabte podreu gaudir d'un anellament científic al que esteu tots convidats, acompanyar als agents rurals en l'alliberament d'aus i visitar l'exposició fotogràfica d'ocells que inaugurarem tot seguit.


El diumenge al matí hi haurà una sessió de contes sobre l'Estany al Centre Cívic i després, sortirem des del moll de l'estació per fer una visita guiada per l'Estany que acabarem amb un aperitiu per a tots els assistents.


Us hi esperem!