dimecres, 3 de setembre del 2008

CiU convoca un acte i alerta que no hi permetrà ´escridassades ni xiulets



La sala de plens de la Cambra Agrària acull avui al vespre la investidura del nou alcalde, Narcís Colomé (CiU)

CiU de Riudarenes ha convocat per al proper divendres 5 de setembre una reunió informativa i segons explica l'alcalde accidental Narcís Colomé (CiU) en el bloc de CiU de Riudarenes "no s'hi permetrà cap escridassada ni xiulet per part del públic" i insta aquells no interessats a "sentir els polítics que no hi vagi". Al mateix temps, demana a l'exalcalde de Riudarenes Jordi Gironès (AIR-PSC) que s'hi pugui celebrar un debat i que no s'hi negui com va fer la setmana passada. CiU va demanar celebrar un debat divendres passat durant l'acte informatiu que havia organitzat AIR-PSC i aquests últims s'hi van negar perquè era la seva reunió informativa. Segons Colomé, la voluntat del debat "respon a la necessitat que hi ha a Riudarenes de posar fi a l'excés propagandístic de política i de tornar les coses a la normalitat" i afirma que per part seva, durant el debat "demostrarà que l'oposició només fa que intoxicar" i que si Gironès "no accepta el debat quedarà totalment desacreditat perquè vol dir que no pot defensar la veritat". Finalment, Colomé diu que "a partir de divendres es posarà fi a les especulacions" sobre CiU.

Ple d'investidura
Avui a dos quarts de deu es celebrarà el ple d'investidura del tercer alcalde d'aquesta legislatura a Riudarenes, després que Jordi Ros, número u a les eleccions municipals de 2007 i inductor de la moció de censura que va treure Gironès (AIR-PSC) del poder, acabés dimitint ara fa uns 10 dies. El nou alcalde, si no hi ha sorpreses d'última hora, serà investit amb els vots del seu grup i el vot del trànsfuga José Miguel Martínez. Divendres passat, en l'acte informatiu d'AIR-PSC, l'exalcalde Jordi Gironès va reclamar que CiU li retornés l'alcaldia perquè tot el poble tornés a la normalitat. De moment, res indica que això hagi de succeir sinó hi ha un canvi d'última hora.
En la mateixa sessió plenària extraordinària, que es celebrarà a la Cambra Agrària i no al local polivalent com el grup d'AIR-PSC havia proposat a causa de la possible gran afluència de públic, la nova regidora Mònica Borés (CiU) prendrà possessió del seu càrrec, ja que substitueix el buit de regidor que ha deixat l'exalcalde Jordi Ros en dimitir.

Diari de Girona