divendres, 6 de febrer del 2009

L´Ajuntament de Sils emet un ban publicitant feina en el ´polèmic´ supermercat

AMS, a l'oposició, considera que "és una irresponsabilitat de l'alcalde posar un mitjà públic, com és un ban, al servei d'un empresa privada"

L'Ajuntament de Sils ha emès un ban on publicita l'obertura del termini per presentar currículums per al personal del nou supermercat Consum de Can Cabirol, un establiment comercial que fa anar de corcoll el municipi, després que veïns i dos grups de l'oposició (AMS, ICV-EUiA) denunciessin les presumptes irregularitats d'aquest comerç, instal·lat a l'entrada del poble venint de Santa Coloma.
Aquest anunci del consistori ha fet saltar crítiques del grup d'AMS, a l'oposició, que titlla en un comunicat "d'irresponsabilitat de l'alcalde posar un mitjà públic com és un ban al servei d'una empresa privada".
Per la seva banda, l'alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS), es mostra indignat per l'actitud d'AMS i assegura que "és una irresponsabilitat per part seva dir el que diuen", ja que segons ell, el que fa "és publicitar a tota la gent que li interessi la feina en el camp del comerç perquè s'inscrigui a la borsa de treball de Sils".

Recursos per resoldre
AMS continua les seves crítiques afirmant que el supermercat és un tema polèmic i denuncia que es tracta d'una activitat "que es pretén iniciar sense resoldre les denúncies -un contenciós d'un grup dels veïns- que hi ha en curs, la resolució de les quals podria impedir l'obertura del negoci" i per aquest motiu, reclamen que l'alcalde faci "la retirada immediata del ban de tot arreu". L'alcalde per la seva banda, afirma que "no traurem el ban" i que el supermercat podrà donar feina a prop d'una vintena de persones i que "s'ha d'aprofitar l'oportunitat".
El supermercat actualment es troba amb les obres aturades per Decret d'Alcaldia, ja que es van detectar moviments de terra en una àrea del solar on no hi havia res previst. Per aquest motiu es va reclamar un estudi detall i més documentació. L'estudi detall ja ha estat aprovat per comissió de Govern i ara s'obrirà el termini d'al·legacions. "Amb tota probabilitat, el mes de març podria passar per ple i quedar tot resolt", assegura Nogué.

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009020600_3_312949__Comarques-LAjuntament-Sils-emet-publicitant-feina-polemic-supermercat