dimarts, 3 de febrer del 2009

Sils dóna les claus dels pisos dels mestres


Els nous llogaters dels pisos dels mestres de Sils, situats a tocar de l'Ajuntament, ja viuen en els seus inmobles des de dissabte, dia en què se'ls va fer l'entrega de les claus. Aquests pisos dels quals es beneficien set llogaters només costen 125 euros al mes i, amb aparcament, uns 167 euros al mes, uns preus baixos per a joves de Sils.
De tota manera, l'espera per a un nou pis s'ha fet llarga per aquests joves, ja que l'obra es va adjudicar l'abril de l'any 2007 i es preveia que en dotze mesos estigués totalment feta. Les dates però finalment no han quadrat ja que a mitjans del 2007, l'Ajuntament va veure com se'ls esquerdava el vell immoble dels mestres i havien d'afegir més diners dels previstos a la seva rehabilitació, que en un principi havia de ser d'uns 397.000 euros i que a causa dels defectes, es va encarir en 65.000 euros.
Tot això ha representat que les obres de rehabilitació s'allarguessin gairebé un any més del previst i que, per tant, l'adjudicació als llogaters es retardés i que, finalment, dissabte els set afortunats poguessin entrar al seu nou pis.
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009020300_3_312339__Comarques-Sils-dona-claus-dels-pisos-dels-mestres-gairebe-retard