dijous, 31 de gener del 2008

ACM- Conveni amb Nitsnets Studis per crear diaris digitals municipals



L'acord corrobora l'aposta de l'ACM per fomentar la implantació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació arreu dels municipis de Catalunya.
El passat 14 de gener l'ACM va signar l'acord de col·laboració que l'unirà amb l'empresa Nitsnets Studis amb l'objectiu de facilitar l'accés als serveis oferts pel sector de les noves Tecnologies de la Informació i les Comunicacions als socis de l'entitat municipalista. Josep M. Matas, Secretari General de l'entitat, i Elad Rodríguez, Director i representant de Nitsnets, varen segellar el conveni en una breu reunió celebrada a la seu de l'ACM.
En virtut del conveni, Nitsnets s'ha compromès ha posar a l'abast dels socis de l'ACM el canal de comunicació anomenat Go Press, una de les eines que l'empresa amb seu a Alacant ha desenvolupat darrerament i que permetrà crear i gestionar fàcilment els seu propi diari digital als ajuntaments que així ho desitgin. En aquest sentit, cal remarcar que tots els ens locals adheritrs a l'ACM gaudiran d'un 10% de descompte en la compra inicial de la llicència i, a més, també se'ls regalarà un dels 12 mesos de manteniment inicial en cas que s'aboni l'import anual per avançat.
Amb a aquest acord, juntament amb aquells signats recentment amb d'altres empreses com Bitstudy, l'ACM dóna un pas més en l'objectiu d'incentivar de facilitar la implantació de les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a tots els pobles i ciutats de Catalunya, com sempre, defugint de la discriminació pel seu tamany o ubicació geogràfica concreta.