dimarts, 15 de gener del 2008

Aprovació inicial modificació puntual Pla Parcial d'Ordenació del Sector 1


Identificació de l’expedient : Aprovació modificacio Pla Parcial sector 1 Mallorquines Est.
Fets
1.-N’Enric Serra i Grau, en nom i representació de l’entitat mercantil Inversions Immobiliaries Oikia,SL, presenta un projecte de modificació puntual del Pla parcial urbanistic del Sector 1 Mallorquines Est.
2.- En data 24 d’abril de 2002 la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona va aprovar definitivament l’esmentat planejament parcial i el Ple de l’Ajuntament, en sessió de data 31 de gener de 2006 va aprovar definitivament el projecte de reparcel.lació del sector.
3. L’arquitecte municipal en data 27 de novembre de 2007 ha informat favorablement l’esmentada proposta de modificació puntual.
4.- La proposta presentada es concreta en la creació d’unes zones d’equipament privat
comunitari en els àmbits 1 i 3 del planol d’ordenació, que permet la creació d’espais de lleure vinculades a tots o alguns dels habitatges de les parcel.les de titularitat de la promotora i de l’altre propietari compareixent a l’expedient.

La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent

ACORD :


Aprovar inicialment el projecte de modificació puntual del Pla Parcial d’Ordenació del Sector 1 Mallorquines Est als àmbits delimitats pels carrers Montserrat Caballe, Lluis Llach i Josep Carreres ( àmbit 1 ), carrers Josep Carreras Montserrat Caballe Abat Oliva i Lluis Llach ( àmbit 2 ) i carrers Lluis Llach, A Vivaldi i Sant Isidre ( àmbit 3), presentat per l’entitat mercantil Inversions Immobiliaries Oikia,SL, amb les següents prescripcions :

Primer.- Caldrà visar el projecte pel col.legi professional competent.

Segon.- Sotmetre l'expedient a informació pública pel termini d’un mes amb la publicació del corresponent Edicte al Butlletí Oficial de la província, diari d’àmbit gironí i Tauler d'Anuncis.

Tercer.- Trametre copia del projecte a les Administracions sectorials afectades a fi i efecte del que disposa l’article 83.5 del LU.

Quart.- Notificar la resolució als interessats.

http://www.webgipal.net/sils/download/081217Cg-72874958.pdf