dijous, 16 d’octubre del 2008

Acceptació subvenció Pla de Protecció Civil INUNCAT


Proposta del Regidor de Governació, Via pública, Obres i Serveis i Medi Ambient.

Identificació de l’expedient


Acceptació subvenció de la Direcció General de Protecció Civil per a l’elaboració, actualització o revisió de plans de protecció civil.

Antecedents

En data 15 de Novembre del 2007, es va sol·licitar una subvenció per a l’elaboració del pla de protecció civil de Sils per a risc d’inundacions (INUNCAT).

En data 20 d’ Agost s’ha rebut la resolució de data 22 de juliol de 2008 de l’Ordre IRP/407/2007, de 8 de novembre, amb la qual se’ns atorga un ajut per un import total de 1.200€ pel concepte de elaboració, actualització o revisió de plans de protecció civil.

La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent

ACORD :

Primer.- Acceptar la subvenció de //1.200// € concedida per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya per a l’ elaboració del pla de protecció civil de Sils per a risc d’inundacions (INUNCAT).
Segon.- Acceptar les condicions i normativa que regeix l’atorgament d’aquesta subvenció.
Tercer.- Considerar garantida la seva capacitat de gestió administrativa i tècnica perquè la realització s’executi amb normalitat.
Quart.- Es compromet a solucionar, al seu càrrec exclusiu, qualsevol incidència que sobrevingui abans de l’inici de les actuacions o durant la seva execució.
Cinquè.- Es fa constar expressament que l'Ajuntament no disposa de cap altra subvenció o ingrés afectat per l'activitat que es tracta que sumats a l'ajuda de la Diputació sobrepassi el seu cost total.
Sisè.- Alhora es manifesta que l'Ajuntament es troba al corrent de les seves obligacions tributàries i de la Seguretat Social.
Setè.- Comprometre’s formalment a aplicar únicament a l’activitat a què va destinada la subvenció atorgada.
Vuitè.- Donar trasllat del present acord a la Direcció General de Protecció Civil i a intervenció.

http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Ajuntament/ActesJuntesGovern/080901Cg.pdf