dimecres, 8 d’octubre del 2008

Aprovació Text refós Modificació Puntual Pla Parcial Sector 1-Mallorquines Est.


Fets :

- El Ple en la sessió ordinària del dia 6 de març de 2008 va aprovar provisionalment el Pla Parcial del Sector I Mallorquines Est, fent tramesa a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona de tota la documentació requerida.- La Comissió territorial d’urbanisme de Girona, en sessió de data 14 de maig de 2008, va suspendre l’aprovació definitiva de la modificació del Pla Parcial del Sector I Mallorquines Est, fins que mitjançant un text refós diligenciat i verificat per l’òrgan que va atorgar l’aprovació provisional de l’expedient i que incorpori les preescripcions que aquesta fixa.- En data 25 de març de 2008 i amb registre d’entrada núm. 2212 OIKIA presenta el Text refós redactat d’acord amb els criteris que la Comissió d'Urbanisme havia requerit.- S’han emès els informes tècnics i jurídics corresponents.- La Comissió Informativa d’Afers Tècnics de l’1 de juliol de 2008 va dictaminar favorablement.
Es proposa al Ple de l’Ajuntament l’adopció del següent

ACORD :

Primer.- Verificar el Text refós del Pla Parcial del Sector I Mallorquines Est que ha estat redactat en compliment de l’acord de la Comissió territorial d’urbanisme de Girona de data 14 de maig de 2008, corresponent a l’exp del Pla Parcial del Sector I Mallorquines Est aprovat provisionalment per l’Ajuntament en data 6 de març de 2008.

Segon.- Donar trasllat del Text refós del Pla Parcial del Sector I Mallorquines Est per duplicat a la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona, la qual n’ha d’ordenar la publicació al DOGC.

Debat :

Alberto Miralles: creu que veritablement estem davant d’una modificació del projecte, entenen el punt de vista que plantejava AMS-AM en la Comissió informativa pel que fa si era procedent o no que l’Alcalde participés en les deliberacions, o si pel contrari s’hauria d’abstenir com a part afectada. Creu que davant aquesta situació i l’estat de les obres,especialment el camí entre Can Cabirol i Mallorquines, fan que es pogués condicionar aquest acord a què s’executin prioritàriament les obres d’aquest carrer.

Antonio Tello: va insistir en la Comissió informativa en la necessitat imperiosa i urgent d’arreglar el carrer, que les obres han malmés i pregunta a l’Alcalde si és part afectada en aquesta modificació del Text refós, ja que la seva resposta condicionarà el sentit del vot del seu grup.

Alcalde: li contesta que no.

Josep Ribas: va demanar a l’Alcalde un compromís per l’urgent arranjament del carrer anteriorment esmentat, ja que fa massa temps que està en deplorables condicions i demana si s’ha fet per escrit.

Martí Nogué: demà a les 11h. té concertada una reunió amb el promotor, director obra i contractista per tal de planificar l’execució de les obres i garantir el seu compliment.

Josep Ribas: el compromís a què es refereix ha d’ésser per escrit, ja que sinó, no ho poden creure. El passat 10 de gener de 2008 ja es va demanar que s’arrangés l’accés i la contestació de l’Alcalde va ser que estaven treballant.

Alcalde: les obres que fan en el camí eren de manteniment. Reitera que demà exigirà que s’executin les obres en les màximes condicions el més aviat possible.

Votació :

Per cinc abstencions d’ICV-EUiA-EPM i CiU i sis vots a favor d’AMS-AM i IdS-PM s’aprova aquest acord.


http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Ajuntament/ActesPlens/080703Pl.pdf