diumenge, 3 de maig del 2009

El PP insta Educació a rectificar i edificar el nou CEIP a Sils

El president del Partit Popular a Girona i diputat al Parlament de Catalunya, Enric Millo, ha reclamat al Departament d'Educació que rectifiqui "la seva decisió i construeixi tal com ja havia anunciat un nou CEIP al municipi de Sils". Pel diputat, resulta "inacceptable" que el departament s'hagi fet enrere després d'haver informat els pares que aquesta escola es realitzaria.

Millo recorda que a Sils tan sols hi ha el CEIP Jacint Verdaguer, al límit de la seva capacitat, amb 500 alumnes, i que s'ha vist obligat a ubicar molts estudiants "en mòduls prefabricats situats al pati de l'escola i els quals han deixat els alumnes sense gairebé espai per poder jugar, funció principal d'un pati d'escola". Apunta, també, que les raons que van dur el departament a considerar necessària la construcció d'aquest equipament encara són vigents.

El líder popular gironí ha demanat la intervenció del president de la Generalitat, José Montilla, perquè obligui el conseller d'Educació, Ernest Maragall, a revocar aquesta decisió. A més, ha assegurat que donarà suport a "totes les accions reivindicatives que es duguin a terme a Sils per reclamar la construcció d'aquesta nova escola".

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009050300_3_329941__Comarques-insta-Educacio-rectificar-edificar-CEIP-Sils