dimarts, 5 de maig del 2009

Sils demanarà explicacions a Educació per la negativa de construir la nova escola

L'Ajuntament de Sils i membres del Consell escolar municipal (pares i mestres) s'entrevistaran avui amb el director dels Serveis Territorials d'Educació a Girona, Andreu Otero, per demanar-li explicacions sobre la negativa de fer la segona escola al municipi.

L'alcalde, Martí Nogué (IdS), assegura que aquesta és la primera acció que durà a terme el consistori i la societat civil però que dijous també es presentarà una moció al ple de rebuig a la decisió de la Generalitat, que s'adjuntarà i enviarà en forma de carta al conseller d'Educació, Ernest Maragall.

Tota aquesta polèmica arrenca perquè Educació considera que els preinscrits, 53, no són suficients per obrir el nou centre escolar en barracons i davant d'això, ha decidit suspendre la construcció de la segona escola de Sils. Aquest fet va sorprendre la setmana passada al consistori així com els pares i els mestres, ja que el solar està cedit i condicionat perquè Educació havia donat el vistiplau al nou equipament fa uns mesos. Fins i tot, l'inspector d'Educació de zona havia presentat el nou projecte educatiu als ciutadans de Sils.

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009050500_3_330301__Comarques-Sils-demanara-explicacions-Educacio-negativa-construir-nova-escola