diumenge, 17 de maig del 2009

Urbanisme aprova l´estudi detall del supermercat de Sils


La Generalitat considera que només es tracta d'un tràmit administratiu

La Comissió d'Urbanisme de Girona va aprovar dimecres l'estudi detall presentat per l'empresa promotora del supermercat Consum de Sils i que tanta polèmica ha suscitat al municipi els darrers mesos. Segons els representants d'Urbanisme, el que es va dur a aprovació es tracta només d'un pur tràmit, ja que es tracta d'un document que s'ha de presentar sempre quan es realitza un projecte urbanístic i que ho compleix tot.
Així doncs, per contra del que demanaven els veïns, que consideren que el supermercat s'ha alçat incomplint les normes subsidiàries del municipi, Urbanisme considera que el projecte de futur d'aquesta àrea comercial, que ara compta amb un supermercat que obrirà en breu, podrà també comptar amb tres edificis de botigues en aquest mateix solar, que ocuparan 1.312 metres quadrats.
Cal recordar que la promotora d'aquesta àrea comercial va haver de presentar aquest estudi detall després que el mes de desembre el consistori fes aturar els treballs que s'hi duien a terme en detectar que s'estava actuant en una zona on no hi havia res projectat, i que és on s'hi preveuen els tres edificis de botigues. Ara un cop aprovat, la promotora té llum verd per poder construir aquests nous mòduls de botigues.
Tot i això, cal recordar que els veïns de la zona del carrer Bastiments, coneguda com a Can Cabirol, on està situat el supermercat, tenen interposat un contenciós administratiu contra l'Ajuntament de Sils, perquè consideren que l'edifici del supermercat vulnera l'ordenació urbanística. Ara, queda esperar que algun jutge acabi resolent les presumptes irregularitats urbanístiques, però el que sí que es preveu en breu és que el supermercat obri les portes a la població de Sils.

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009051700_3_332780__Comarques-Urbanisme-aprova-lestudi-detall-supermercat-Sils