divendres, 2 de maig del 2008

El Consell Comarcal de la Selva celebra l’Assemblea General de Turisme

Actualment, es presenta el territori com un museu a l’aire lliure amb camins enllaçats per una xarxa de senders ben comunicats sota el nom de Grans Camins de l’Aigua
En el transcurs de l’acte, els assistents van poder veure la nova plana web de turisme que serà l’eina bàsica de promoció
El president del Consell de la Selva, Sr. Robert Fauria, va liderar l’Assemblea General de Turisme, que va tenir lloc a la seu de l’ens comarcal i que va comptar amb l’assistència de 28 persones entre ajuntament i entitats turístiques. En aquest sentit, Fauria, president de l’Associació de turisme la Selva, comarca de l’aigua va presentar la nova junta de l’entitat que va ser aprovada per unanimitat. En el marc de l’Assemblea, els tècnics van fer un repàs del projecte turístic en que es treballa des de fa anys sota el lema Comarca de l’Aigua i que utilitza una element unificador del territori com és l’aigua dels estanys de la comarca, els rius, els pantans, les rieres i el mar.
Tanmateix, la reunió va servir també per presentar el territori com un museu a l’aire lliure amb camins enllaçats per una xarxa de senders ben comunicats sota el nom de Grans Camins de l’Aigua. Tot i que alguns d’ells ja existien antigament, d’altres s’han hagut de crear per comunicar de nord a sud i d’est a oest la comarca. En aquesta línia, cal constatar, que des del Consell Comarcal de la Selva s’ofereix un nou servei de manteniment de rutes a tots els municipis per tal de garantir la qualitat de la xarxa creada.
Una eina bàsica per a la promoció: la nova plana web de turisme
D’altra banda, els assistents a l’assemblea van poder veure la plana web de turisme que es convertirà en l’eina bàsica per a la promoció de la nostra comarca. Actualment, s’està treballant en aquesta pàgina web per dotar-la de continguts amb tots els agents turístics de la comarca.
L’èxit de l’Assemblea general de Turisme és, sens dubte, un indicador que la Selva aposta per impulsar el sector turístic i crear sinèrgies a La Selva que atreguin nous mercats i dinamitzin el sector.