dimarts, 20 de maig del 2008

El Consell Comarcal de la Selva inaugura la nova oficina comarcal d’Habitatge i Joventut

El president del Consell Comarcal de la Selva, Sr. Robert Fauria, va presidir l’acte d’inauguració que va comptar amb la directora del Servei Territorial d’Adigsa, Sra. Cristina Andreu
Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col•laboració de les àrees de serveis tècnics, joventut i benestar social
El Consell Comarcal de la Selva ha inaugurat aquest divendres, 16 de maig, la nova oficina comarcal d’Habitatge i Joventut. Aquesta nova Oficina de l’ens comarcal s’inaugura amb una borsa d’habitatge que ja disposa de 21 pisos en cartera. La borsa tindrà un caràcter comarcal atès que alguns ajuntaments com ara Arbúcies, Blanes o Lloret ja disposen d’oficina local.
Aquesta borsa d’Habitatge disposarà de pisos que els promotors no puguin vendre i posin a disposició de les administracions perquè siguin llogats per un preu lleugerament més baix del que marca el mercat. Tanmateix, aquesta borsa disposa de pisos de particulars que coneixen el servei de lloguer i, alhora,de les garanties als propietaris atès que està avalat per l’administració i hi ha garanties en els casos d’impagaments.Aquest nou servei està dirigit fonamentalment al sector més jove tot i que pot recórrer qualsevol persona. Sens dubte, aquest nou servei permetrà donar cobertura a aquelles persones que busquen un pis de lloguer als municipis més petits de la comarca de la Selva.

Transversalitat del projecte

En el marc de l’acte d’inauguració, el president del Consell Comarcal, Sr. Robert Fauria, va destacar el treball conjunt que s’ha dut a terme des de principis de l’any 2007 entre les àrees de Serveis Tècnics , Joventut i Benestar Social a fi i efecte de que aquest projecte es convertís en una realitat. Finalment, a principis d’aquest an y, es va començar a treballar sota una estructura integral.L’acte va estar presidit, a banda del president de l’ens comarcal, per la Sra. Cristina Andreu i Displàs, directora del Servei Territorial d’Adigsa, Sra. Maria Puig, coordinadora territorial a Girona de la Secretaria de Joventut així com també amb l’assistència dels consellers de Serveis Tècnics, Sr. Rafel Reixach; conseller de Joventut, Sr. Josep Roquet; i consellera de Benestar Social, Sra. Montserrat Roura.