dimecres, 2 d’abril del 2008

Edicte d’aprovació inicial d’un projecte

L’Ajuntament de Sils per acord de Junta de Govern Local del 17 de març de 2008 es va aprovar el projecte/memòria valorada de les obres d’Arranjament Sector Aymerich, 2a fase, amb un pressupost de 168.611,92// euros, la qual cosa es fa pública per a general coneixement.
La documentació que aquest integra es podrà examinar en la Secretaria d’aquesta Corporació, durant el termini de 30 dies, a partir del dia següent de la inserció d’aquest edicte al Butlletí Oficial de la Província de Girona, en compliment del que disposa l’article 235.2.c) del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d’abril, Text refós de la llei municipal i de règim local de Catalunya.
Les persones, naturals o jurídiques, que es considerin afectades podran presentar dins d’aquest termini, les reclamacions i documents que les justifiquin, sobre qualsevol dels aspectes de l’esmentat projecte.
En el cas que no es presentin al·legacions, el projecte / la memòria restarà aprovat definitivament, donant-se en aquest acte per complert d’acord amb el que disposa l’article 38 del
Decret 179/1995 de 13 de juny, pel qual s’aprova el Reglament d’obres, activitats i serveis dels ens locals.

Sils, 18 de març de 2008
Martí Nogué Selva
Alcalde