dimecres, 16 d’abril del 2008

Municipis i consells gironins porten la seva oferta a l'estand del Patronat al SITC'08


El Patronat de Turisme Costa Brava Girona es presenta a la 17a edició del Saló Internacional del Turisme a Catalunya que se celebra al recinte firal de Montjuic, a Barcelona, del 17 al 20 d'abril amb tot un seguit de novetats. En aquest saló, de 56.000m2 i amb espai per als més de 1.500 expositors, tant els directament vinculats al sector -agències de viatges, empreses d'allotjament turístic- com indirectes empreses de transport- que procedeixen de 75 països diferents, el Patronat de Turisme, organisme de promoció turística de la Diputació de Girona, hi participa amb un estand obert, lleuger i de forma oval on hi destaquen imatges dels diferents atractius i productes de la demarcació. Aquest espai es trobarà ubicat al pavelló número 2 del recinte firal (E-207), i ocuparà una superfície de 300m2 on hi tindran cabuda 21 entitats i empreses gironines que comptaran amb diferents mostradors per exposar els seus productes, ofertes i serveis.


Els participants gironins al SITC són:


Oficina de turisme de Blanes

Lloret Turisme

Oficina de turisme de Tossa de Mar

Oficina de turisme de Sant Hilari Sacalm

Oficina de turisme de Girona

Oficina de turisme de Calonge- Sant Antoni

Oficina de turisme de L'Escala- Empúries

Oficina de turisme de Castelló d'Empúries- Empuriabrava

Oficina de turisme de Figueres

Oficina de turisme de Roses

Consell Comarcal del Pla de l'Estany/ Ajuntament de Banyoles

Consell Comarcal del Gironès.

Girona, terra de passeig

Consell Comarcal de la Selva. La Selva, la comarca de l'aigua

Turisme Garrotxa

Consell Comarcal del Ripollès/ Vall de Núria

Consell Comarcal de la Cerdanya

Costa Brava Verd Hotels

Associació de Càmpings i Ciutats de Vacances

Associació de Turisme Rural

Consorci Vies Verdes de les comarques gironines

Club de Golf Costa Brava

Pirineu de Girona

Club de Turisme Nàutic de la Costa Brava

Club de Salut i Bellesa de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Patronat de Turisme Costa Brava Girona


Enric Vilert, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, destaca del SITC que "és la plataforma idònia per a la promoció turística de les comarques gironines dins del que és el seu principal mercat emissor: el mercat català".


En l'estand del Patronat, a més de comptar amb la presència dels clubs de màrqueting de producte de golf, nàutic, salut i bellesa i vies verdes de les comarques gironines, s'habilitaran espais dinàmics i específics dedicats a degustacions gastronòmiques i presentacions. Durant les dues primeres jornades del saló, es duran a terme un seguit d'activitats adreçades a captar l'interès del públic final que assisteixi al certamen entre les quals hi ha tastos gratuïts de productes alimentaris autòctons de les comarques de Girona. Les degustacions aniran a càrrec de diverses institucions com l'oficina de turisme de L'Escala, l'oficina de turisme de Figueres, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, el Consell Comarcal del Gironès i Turisme Garrotxa.


La Fira esdevé la cita turística anual imprescindible tant per les empreses i entitats del sector com per a l'usuari català. El poder de convocatòria del certamen augmenta any rere any, fet que fa pensar que en aquesta nova edició es superarà la xifra de 207.000 visitants enregistrada en el 2007.