divendres, 22 de febrer del 2008

La Diputació subvencionarà el torneig de futbol base MIC

La Diputació de Girona i l'Agrupació Esportiva Micfootball han signat avui un conveni per a l'organització del torneig de futbol base Mediterranean International Cup (MIC) pels anys 2008-2011.

El MIC és un torneig de futbol base i femení que es disputa entre el 19 i el 23 de març a la Costa Brava i que compta amb la participació dels millors equips del món. Alguns dels més destacats dels que hi prendran part són les seleccions nacionals de Brasil, França o Mèxic, Boca Juniors, Ajax d'Amsterdam, FC Inter Milan, o Arsenal FC. Entre els equips de l'estat espanyol, destaca la presència del FC Barcelona, Real Madrid CF, RCD Espanyol, Athletic Club de Bilbao o Atlético de Madrid.Enguany, i després de que l'anterior edició fos un gran èxit, el Mediterranean International Cup se celebrarà a les poblacions de Lloret de Mar, Cassà de la Selva, Sils, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Calonge, Palamós, Mont-ras, Begur, Torroella de Montgrí-L'Estartit, l'Escala, Palamós i Vidreres.D'acord al conveni, la Diputació de Girona tindrà un paper de "partner" i aportarà un total de 156.000 euros dividits en quatre anualitats per a l'organització del MIC. També facilitarà als municipis seu del torneig la contractació de l'equip mèdic necessari i subvencionarà el cost de tot el preventiu d'emergència.

Aquesta col·laboració s'emmarca en la política de la Diputació de Girona de foment d'activitats esportives i turístiques i té en compte que el MIC representa per a les comarques gironines "una promoció important a nivell nacional i internacional i que es converteixin durant uns dies en un centre d'atenció de nombrosos mitjans de comunicació", ha destacat el president de la Diputació, Enric Vilert.Segons Vilert, esdeveniments com el MIC fan que la demarcació "esdevingui una destacada plataforma de projecció exterior i de difusió, en especial de la marca turística Costa Brava, si tenim en compte que aquest torneig se celebrarà bàsicament en poblacions del litoral i que reuneix en una mateixa competició els equips i seleccions nacionals de més prestigi internacional".

Un altre gran atractiu del MIC és que alguns dels seus participants ja han debutat en equips de primera divisió en competicions de màxim nivell mundial, com Leo Messi i Giovanni al FC. Barcelona o Cesc Fàbregas al Arsenal.A l'acte de signatura del conveni, que ha tingut lloc al saló de plens de la Corporació, hi han assistit, a més del president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, el diputat de Cooperació Municipal i Esports, Narcís Casassa; el president del MIC, David Bellver, i el director del MIC, Juanjo Rovira.

http://www.ddgi.cat/webddgi/noticia.do?opcio=0&codi=2997