diumenge, 9 de març del 2008

La Federació de Municipis de Catalunya convoca cinc minuts de silenci a les 12 hores del migdia del proper dilluns dia 10 de març



Davant l’atemptat perpetrat per ETA a Mondragon, en el que ha mort l’exregidor socialista Isaías Carrasco, la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) ha fet una crida a totes les alcaldies d’Espanya perquè convoquin concentracions de cinc minuts el proper dilluns, 10 de març, a les 12:00h davant les portes dels Ajuntaments en repulsa per l’assassinat.

La Federació de Municipis de Catalunya s’adhereix al comunicat de la FEMP, per la qual cosa convoca els Ajuntaments catalans a fer 5 minuts de silenci a les 12.00h del migdia el proper dilluns dia 10 de març davant tots els consistoris.

L’FMC vol d’aquesta manera homenatjar els afectats de l’acció terrorista i fer una ferma declaració contra el terrorisme i a favor de la convivència, la democràcia i la llibertat.

La Federació de Municipis de Catalunya deixa a la consideració de cadascun dels Ajuntaments la realització d’altres accions de condemna o homenatge.