diumenge, 23 de març del 2008

La rotonda de Mallorquines a la C-63 no s´estudiarà fins que s´arrangi la GI-555

La rotonda per entrar a la urbanització de Mallorquines per la C-63 no serà una realitat, almenys fins que no s'acbin les obres de millora de la GI-555 que té previstes la Generalitat. Aquest és el missatge que el conseller de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP), Joaquim Nadal, va transmetre a l'alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS), en l'última trobada que van tenir els dos polítics.

De fet, segons Martí Nogué, aquesta rotonda s'hauria d'haver demanat ja quan es va aixemplar la C-63 fa tres anys, però l'antic equip de govern no ho va fer i ara, el conseller Nadal va dir-li que "ja havia passat el tren per Sils" i que per tant, s'haurien d'esperar per després de les obres de millora de la GI-555. Un altre dels arguments del Departament de Política Territorial i Obres Públiques és que aquesta nova rotonda estaria massa propera a l'altra i això tampoc és bo. La llar d'infants, a Mallorquines

Finalment, l'alcalde va explicar que va insistir al conseller en el fet que actualment s'està urbanitzant l'altra banda de carretera i a més, que d'aquí a un any hi haurà la nova llar d'infants en aquell indret i per tant, és necessari. De tota manera, un cop estigui acabada la remodelació de la GI-555, Generalitat i Ajuntament tornaran a parlar, ja que la remodelació ajudarà a descongestionar el nucli.

Diari de Girona