dijous, 27 de març del 2008

Èxit del mundialet de futbol de la Costa Brava, MIC'08

La VIII edició del mundialet de futbol de la Costa Brava MIC'08 es va tancar diumenge a l'Estadi Municipal de Palamós, on es van disputar les finals. En categoria juvenil, es va proclamar campiona la selecció de Mèxic, que va guanyar al Kashiwa Reysol per 1-0. En alevins, el FC Barcelona es va imposar al Real Madrid (1-0); en infantils Real Madrid 2 (5)- At Madrid 2(3)i en categoria cadet Lokomotiv de Moscú 0 - Selecció Brasil 1.El camp de Palamós es va omplir per veure les finals del MIC'08. Durant el torneig, que s'ha celebrat del dimecres 19 de març al diumenge 23 de març, s'han disputat 370 partits en cinc dies i ha comptat amb la participació de 144 equips procedents de 19 països. En el MIC'08 hi ha participat uns 4.000 futbolistes de categories aleví, infantil, cadet i juvenil. La FE Figueres ha rebut, de mans del President de la Diputació Enric Vilert, el I Premi Diputació de Girona a l'equip de les comarques gironines que ha obtingut una millor classificació al MIC'08.