dijous, 27 de març del 2008

L’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Selva es trasllada al carrer del Prat

L’acte d’inauguració es farà el pròxim dimarts 26 de març, en el marc d’un acte presidit pel presidit del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria

Actualment, a la seu de l’Àrea de Benestar hi treballen un total de 24 persones

L’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Selva es trasllada al carrer del Prat, número 1 de Santa Coloma de Farners. Aquest canvi d’ubicació, que s’ha realitzat aquesta setmana, es fruït de l’increment de programes i serveis que ofereix aquesta àrea atès el volum de persones i feina que s’hi genera diàriament. Així doncs, aquelles persones que s’hagin d’adreçar a Benestar Social, cal que s’adrecin al nou local que ha entrat en funcionament en el transcurs d’ aquesta setmana de forma esgraonada. Pel que respecte l’ubicació de l’àrea es troba al centre neuràlgic de la ciutat de Santa Coloma de Farners, just al costat de la plaça Farners.

Actualment, l’àrea de Benestar Social compta amb un total de 24 persones a la seu dels serveis centrals i de 19 persones ubicades als EBASP de les poblacions. Entre els projectes i programes que desenvolupa l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Selva hi ha l’EIAIA, el Servei de Transport Adaptat, el Servei d’Ajut Domiciliari, el Consell Consultiu de la Gent Gran, el Pla de Ciutadania i Immigració, el Servei d’Atenció psicològica a les víctimes de violència domèstica, Pla d’Acció de Dones, Pla de Participació Ciutadana, Programes comunitaris d’atenció a famílies des de 2001, entre molts altres.

La inauguració, que es farà el pròxim dimarts 26 de març a les set de la tarda, estarà presidida per Sr. Robert Fauria, president del Consell Comarcal de la Selva; la Sra. Montserrat Roura, consellera de Benestar, i l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Antoni Solà. En e marc d’aquest acte, hi assistiran els alcaldes dels municipis de la Selva, així com també els consellers comarcals.