dissabte, 21 d’abril del 2007

Busqueu les diferencies....es la mateixa llar d'infants?



"Efectivament! La primera diferència està en la xifra del pressupost ni més, ni menys que 521.000 Eur. Com pot ser que l’equip de govern presenti dos pressupostos tan diferents? Què pensen fer dues llars d’infants? Qui són els responsables de l’equip de govern que ens gestionen els diners de l'Ajuntament que tant religiosament paguem els contribuents? Pot ser deuen pensar que això és "calderilla" i com que els diners no són seus, no importa la manera de gestionar-los, total "només" són 521.000 Eur. de diferència i ningú no notarà la diferència.

La segona diferència està en la data d’inici de l’obra, ja que ens diuen que l’obra ja està començada, cosa que no és cert (només cal apropar-se per veure-ho i a més l’obra, encara no està adjudicada) el que veritable està “començat” i “acabat” és la plantada del rètol que ens informa de la seva construcció.

Això passa per fer els deures tant de pressa i a última hora, el que interessa és només plantar el rètol l'abans possible i colocar-se la medalla.

Bé, doncs, cal reflexionar seriosament si és la gestió que ens mereixem i ja són massa errades fruit del nerviosisme, la desídia, la falta de compromís i d’implicació, les poques ganes de fer bé les coses o bé perquè,ja estem a les acaballes d’un projecte caduc que agonitza i que es vol perpetuar en el poder al preu que sigui".