dimecres, 13 de juny del 2007

UNA NOVA ETAPA

Després d’explorar durant uns dies les possibilitats d’arribar a un pacte satisfactori entre els tres grups ( AMS, ICV i IDS-PM), hem comprovat que l’exclusió entre ells ( AMS i ICV) ho feia impossible d’entrada. A més la discussió sobre àrees de responsabilitat demanava més temps, ja que tampoc no hi havia una coincidència inicial entre les propostes de cada grup.

En aquestes circumstàncies, doncs, no ens volem posar un termini just el dissabte dia 16. Pensem que podem continuar parlant-ne amb la idea d’aconseguir el nostre objectiu inicial. Pensem que és possible. De moment assumim la nostra responsabilitat com a llista més votada i emprenem el camí de governar en minoria, sense deixar de banda, com diem, la possibilitat de pactes posteriors.

El nostre grup i tots els silencs tenim interès a saber quina serà dissabte la posició dels diversos grups presents al nou consistori i si faran honor a la seva afirmació que volen un nou govern. Esperem continuar comptant amb el recolzament de tota la gent que ha dipositat en nosaltres la seva confiança per portar el canvi a Sils.

L'equip de IDS-PM