dimarts, 21 d’abril del 2009

Lluís Ferrés guanya el XX Concurs Literari de Narració Curta de Sils

L'amerenc Lluís Ferrés va guanyar ahir, amb l'obra Quatre pams de silenci, el XX Concurs Literari de Narració Curta de Sils, que convoca l'Ajuntament i organitza l'Arxiu Municipal. En la mateixa categoria –oberta, a partir de 18 anys–, el segon premi va ser per a Isabel Mestras, de Santa Coloma de Farners, per Els camins són estranys. En la categoria per a autors de 13 a 17 anys, el primer premi va ser per a Francesca Cufí, de Vilobí (L'ombra de l'ombra), i el segon, per a Mariona Bordas, de Sils (Massa quilòmetres per les meves rodetes).

Pel que fa als premis destinats als alumnes del col·legi Verdaguer, els guardonats són: a 2n de primària, Laura Fontàs (El temps) i Carla Álvarez (Mila Muu); a 3r, Alba Giol (Llums al final del túnel) i Carla Mercader (La crisi); a 4t, Teo Parella (Una llegenda xocodivertida) i Pol Viñals (En Zuz i la Supermosca); a 5è curs, Irina Cuesta (Quatre espelmes) i Marina Rísquez (Un món anomenat paradís), i a 6è de primària, Andreu Mercader (El follet dels espàrrecs de marge) i Marçal Royes (Aventures a l'Àfrica). Els premis es van lliurar dins l'acte de presentació de la novel·la Xuta de cullera, de Roger González i Fitó.

http://www.elpunt.cat/sils/article/5/19-cultura/28359-lluis-ferres-guanya-el-xx-concurs-literari-de-narracio-curta-de-sils.html