dimarts, 13 de setembre del 2011

12 DE SETEMBRE, CONCENTRACIONS PELS NOSTRES DRETS







Ahir dia 12 de setembre van tenir lloc davant de l'Ajuntament de Sils amb el suport de l'Equip de Govern 2 concentracions de rebuig consecutives com a conseqüència dels últims aconteixements i que afecten a les dos grans àrees: Ensenyament i Sanitat.







A les 19:00h es va iniciar la primera d'elles amb motiu de donar suport al model lingüístic de les escoles catalanes tot rebutjant les darreres sentències. En aquesta es va procedir a la lectura de 2 manifests el primer d'ells a càrrec de l'AMPA J.Verdaguer que va llegir el manifest de somescola.cat moviment al qual són adherits. La segona lectura va ser a càrrec de la Regidora d'Ensenyament on es va informar dels punts de la moció que l'Alcaldia havia redactat per tal de ser aprovada a la següent Junta de Govern i posteriorment al Ple Municipal.

En concloure aquesta primera concentració es va iniciar la segona, aquesta amb motiu de les retallades dels serveis d'urgències. La Regidora de Sanitat va informar als assistents de tots els tràmits que des de l'Equip de Govern s'havien realitzat per tal d'aturar aquest tancament, de com estava el procés fins ara i per finalitzar la seva intervenció va procedir a la lectura de la moció conjunta dels municipis de La Selva que a tals efectes s'havia realitzat i adreçat al Consell Comarcal, ja que en Ple Municial del 30 de juliol la moció realitzada per l'alcadia ja havia estat aprovada.

L'alcalde Martí Nogué va concloure la concentració ampliant informació sobre les diferents actuacions i donant les gràcies per les movilitzacions als assistents.