dimecres, 29 de febrer del 2012

SILS RENOVA EL CONVENI AMB EL MIC FINS EL 2015




L'Ajuntament de Sils renova el conveni per quatre anys amb l'Agrupació Esportiva MICFootball segons el qual el municipi tornarà a ser seu del torneig de futbol base de la Mediterranean International Cup com en edicions anteriors. Aquest torneig es celebrarà des del dimecres al dissabte de Setmana Santa dels anys 2012, 2013, 2014, 2015.
El conveni que regularà la celebració del Torneig ha estat signat pels tres implicats -Ajuntament, Agrupació Esportiva MICFootball i Club de Futbol Sils- on cada part assumeix els següents compromisos:
L’Ajuntament cedeix el terreny de joc així com les instal·lacions esportives de l'Estadi Municipal de Futbol per la celebració de partits classificatoris d'aquest torneig. També cedeix la publicitat estàtica del voltant del terreny de joc a l’organització i col·laborarà amb aquesta. per coordinar els serveis d'Ambulància, Policia Municipal i Mossos d'Esquadra. Per altra banda tindrà tracte preferencial per poder inscriure a la competició un o varis equips representatius de la població i podrà fer servir les imatges de presentació amb les personalitzats presents per a qualsevol comunicació o promoció relacionada amb el MIC
El Club de Futbol Sils es farà càrrec del servei de neteja dels vestidors i del camp, i aquesta entitat o col·laboradors tindrà l'explotació del serveis de bar durant aquestes dates.
Per la seva banda l'organització es compromet a garantir la presència com a mínim d'un equip de renom internacional disputant partits a Sils.
El conveni també estableix que l'entrada pels partits que es disputin durant el MIC serà gratuïta.
Segons l’alcalde, Martí Nogué, la signatura del nou conveni no representa cap despesa a les arques però per a la població és una promoció important a nivell nacional i internacional.