dimecres, 9 de novembre del 2011

PROJECTE "JUNTS FEM DEURES"




L’Ajuntament de Sils ha iniciat al mes de novembre el projecte “Junts fem deures” el qual es desenvoluparà durant tot el curs 2011-2012.
Aquest és un projecte promogut des de l‘Àrea de Joventut d’aquest Ajuntament en col·laboració amb els alumnes de 4t. d’ESO de l’Institut de Sils i que té entre d’altres objectius comprometre el jovent en la vida pública del municipi convertint-lo en protagonista i no merament en un espectador passiu.
Aquesta activitat de voluntariat consistirà en que un grup de 6 joves pugui ajudar i donar suport a 2 grups d’alumnes del Cicle Superior de Primària (5è i 6è) durant 2 hores setmanals (un total de 17 alumnes) en el moment de fer els deures sota la supervisió i assessorament d’un adult per tal que la seva feina i el desenvolupament de la mateixa no quedi desatesa.
Mitjançant aquest voluntariat, es preveu que el jovent del municipi pugui esdevenir exemple d’actuacions positives per la resta de la població del mateix grup d’edat així com un col·lectiu participatiu, amb compromís cívic i responsable dins la vida del poble.