divendres, 3 de juliol del 2009

CiU demana al govern de Sils (IdS) i al regidor d´ICV que es comportin en els plens

Sils va celebrar ahir un ple que va començar amb molta calma i es va desenvolupar normalment fins que, al final, després del torn de precs i preguntes, el grup de CiU va llegir un manifest de rebuig a l'episodi que es va viure en el ple del 20 de juny, quan l'alcalde, Martí Nogué (IdS), va expulsar de la sala el regidor d'ICV Albert Miralles. En concret, ahir CiU va reclamar tant al govern com al regidor que "no es torni a repetir" un ple com el del mes de juny, perquè "va ser una vergonya". A més, va titllar el regidor d'ICV d'"indisciplinat", i també va criticar l'alcalde recordant-li que en un govern de minoria cal dialogar i demanant-li que a partir d'ara hi ha d'haver més diàleg amb l'oposició.

Per altra banda, Convergència va recordar que "fins ara a Sils mai s'havia expulsat cap regidor d'un plenari", i que per tant calia que tothom comencés a replantejar-s'ho. Finalment, la federació nacionalista va recriminar que "hi ha grups que busquen molt de protagonisme", en referència al grup d'Iniciativa, i que tot i que no estan d'acord amb la manera de fer de l'equip de govern, "cal respectar la figura de l'alcalde" i, per tant, no protagonitzar escenes com la del mes de juny. Cal recordar que l'alcalde va expulsar l'edil mentre s'estava debatent sobre el POUM.

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009070300_3_341677__Comarques-demana-govern-Sils-regidor-dICV-comportin-plens