dilluns, 10 de novembre del 2008

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, exposa la nova llei de Serveis socials, en el marc del consell d’alcaldes de la Selva


Capdevila assegura que el govern garanteix les prestacions socials a tothom que les hagi demanades

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha exposat la nova llei de serveis socials i l’aplicació de la de les persones en situació de dependència, en el marc del consell d’alcaldes de la Selva. En aquest sentit, la consellera ha mostrat la seva preocupació atès que si el govern de l’Estat espanyol no destina més recursos per a l’aplicació de la Llei de la dependència, que cal que se sumeixi a parts iguals amb el Govern de la Generalitat, el sistema no serà viable. Amb tot però, la consellera ha parlat també de la nova llei de la Dependència alhora que ha assegurat que en el pressupost de 2009 de la Generalitat es garantiran totes les prestacions a les persones que les han sol•licitat i la mateixa aplicació de la Llei de la dependència. La consellera, Carme Capdevila, ha fet aquestes declaracions en el marc del consell d’alcaldes de la de la Selva que s’ha celebrat aquest dimecres, 5 de novembre a la seu del Consell Comarcal a Santa Coloma de Farners.


D’altra banda, en el transcurs d’aquest consell d’alcaldes, s’ha presentat la nova guia de serveis del Consell Comarcal de la Selva, editada per l’àrea de comunicació. En aquesta guia, els usuaris poden trobar-hi tota la informació necessària dels serveis que s’ofereixen des de les diverses àrees de l’ens comarcal. En la segona part del consell d’alcaldes s’ha donat a conèixer el projecte de col•laboració amb els ajuntaments del servei de noves tecnologies així com també per donar a conèixer el servei de manteniment de rutes BTT i senderisme .
El darrer punt del consell d’alcaldes va finalitzar amb la presentació del servei del projecte Banda Ampla Rural, a càrrec de l’empresa Iberbanda.

http://www.selva.cat/premsa/?p=439