dimecres, 19 de novembre del 2008

L'ESTANY DE SILS ESTRENA NOVA PÀGINA WEB


El nou portal respòn a dues propostes del procés participatiu per a la gestió de l'Estany de Sils de l'any anterior: crear una web específica i buscar el patrocini de les empreses

L’ajuntament de Sils, a partir d'una proposta del procés participatiu de l'any anterior i mitjançant el projecte eQual, centrat en fomentar la responsabilitat social corporativa i finançat per la Unió Europea, ha creat la pàgina web oficial de l’Estany de Sils (www.estanydesils.cat).

Aquesta proposta neix de la necessitat que aquest espai natural gaudeixi del seu propi lloc a la xarxa, per la seva rellevància i l’interès que any rere any està despertant, però també es tracta d’una eina per donar a conèixer a les empreses el patrocini ambiental, a través del Club d’amics de l’Estany, i els projectes que s’estan duent a terme.

El Club d’amics de l’Estany és una iniciativa dirigida a motivar la participació de les empreses en la protecció del medi ambient i mostrar així el seu compromís amb la societat i les generacions futures. El Club ofereix la possibilitat de recolzar les activitats i projectes que es realitzin al voltant de l’espai d’interès natural de l’Estany de Sils, i promoure la responsabilitat medi ambiental i social de les empreses.

Per a més informació, consulteu la web (www.estanydesils.cat) o contacteu amb el Centre d’Informació de l’Estany de Sils (estany@sils.cat; 972 16 82 85).