dimecres, 12 de novembre del 2008

NOU SERVEI LOCAL D'ORIENTACIÓ FAMILIAR





El poper dia 21 de novembre inicia una nova l’activitat un nou servei al Centre Cívic de Sils.
Es tracta del Servei Local d’Orientació Familiar. És un servei impulsat des d’Acció social i cooperació al desenvolupament de la Diputació de Girona i va orientat a pares i mares amb l’objectiu d’incrementar la qualitat de vida familiar.

Les propostes que ofereix aquest servei es concreten per una banda, en visites personalitzades en l’Oficina Local d’Orientació Familiar. Aquesta proposta vol oferir recolzament a les famílies ofeint-los pautes educatives, resolució de dubtes etc. Per altra banda, s’ofereix també participar a les sessions d’Escola de mares i pares, un espai de trobada on es podran aprendre tècniques i conceptes per a l’educació dels fills i filles.

Per a les famílies inscrites hi haurà un servei d’atenció telefònica 24h disponible per a consultes amb caràcter d’urgència al 616766437 – 6903510694.

Els serveis de l’Oficina d’Local d’Orientació Familiar iniciaran el dimarts 19 de novembre a les 14.45 al Centre Cívic de Sils. Així mateix la primera trobada de l’Escola de pares tindrà lloc el divendres 21 de novembre a les 21.00 h, al Centre Cívic de Sils.