dimecres, 9 de setembre del 2009

Veïns de Sils denuncien infraccions de trànsit al vial del polèmic supermercat


Els veïns de Can Cabirol de Sils han fet arribar una instància a l'Ajuntament, en concret a l'alcalde Martí Nogué (IdS) i als tres grups de l'oposició (AMS-ICV-CiU) on denuncien que camions i clients del polèmic supermercat Consum estan cometent infraccions de trànsit especialment al carrer Bastiments, que es troba a la part de darrere del centre comercial. Entre aquestes, asseguren que hi ha camions que surten del moll de càrrega i descàrrega situat en aquest vial i que reculen fent marxa enrere, afectat també la cruïlla del carrer Països Catalans, un fet que segons afirmen, seria "il·legal".
El que també posen de manifest és que els treballadors del supermercat en lloc d'aparcar al pàrquing de l'empresa, estacionen al carrer i per tant, deixen als veïns sense aparcament durant gairebé tot el dia.
Cal recordar que la zona on hi ha el supermercat està tipificada per l'Ajuntament com a zona de circulació d'excepcionalitat i segons els veïns, el plànol de la millora de la mobilitat editat per l'Ajuntament "té moltes ambigüitats", afirmen en la instància.
Per tot això, reclamen a l'Ajuntament de Sils que revisi aquest planell i la senyalització del vial; que la policia local vigili com aparca la gent en aquell indret així com circulen els camions i que s'habiliti una zona d'aparcament per als veïns que viuen en aquesta zona. D'altra banda, també reclamen que facin tancar el moll de descàrrega del carrer i la sortida de vehicles per aquest carrer, al considerar-ho perillós.
Aquest establiment comercial es va inaugurar fa pocs mesos i abans que no s'obrís ja havia aixecat polèmica a la zona i també en el si del consistori, alguns grups de l'oposició consideraven que no complia amb tota la legalitat urbanística del municipi.

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2009/09/09/comarques-veins-sils-denuncien-infraccions-transit-vial-polemic-supermercat/355710.html