dijous, 16 d’octubre del 2008

Acceptació subvenció per a obres de competència municipal

.



Proposta del Regidor de Governació, Via pública, Obres i Serveis i Medi Ambient.

Antecedents

Mitjançant acord de Junta de Govern Local de data 19 de Maig del 2008, es va sol·licitar una subvenció de l’Àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de Girona per a obres de competència municipal.
En data 23 de juliol s’ha rebut la resolució per acord de Junta de Govern local de la Diputació de data 15 de juliol de 2008, amb la qual s’ens atorga un ajut per import de 9.000€ per Rehabilitació i recuperació d’espais públics del terme municipal (Adequació de les diferents
places infantils municipals) amb número d’expedient AC/7514.

La Junta de Govern Local, per unanimitat dels assistents, adopta el següent

ACORD :

Primer.- Acceptar la subvenció de //9.000// € concedida per l’Àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de Girona, exp. AC/7514, per a Rehabilitació i recuperació d’espais públics del terme municipal (Adequació de les diferents places infantils municipals).
Segon.- Acceptar les condicions i normativa que regeix l’atorgament d’aquesta subvenció.
Tercer.- Considerar garantida la seva capacitat de gestió administrativa i tècnica perquè la realització s’executi amb normalitat.
Quart.- Es compromet a solucionar, al seu càrrec exclusiu, qualsevol incidència que sobrevingui abans de l’inici de les actuacions o durant la seva execució.
Cinquè.- Es fa constar expressament que l'Ajuntament no disposa de cap altra subvenció o ingrés afectat per l'activitat que es tracta que sumats a l'ajuda de la Diputació sobrepassi el seu cost total.
Sisè.- Alhora es manifesta que l'Ajuntament es troba al corrent de les seves obligacions tributàries i de la Seguretat Social.
Setè.- Tanmateix, la subvenció concedida per la Diputació de Girona portarà implícita la condició que es faci constar la llegenda “amb la col·laboració de la Diputació de Girona” i l’escut o logotip de la Diputació d’acord amb el disseny i model tipogràfic oficial.
Vuitè.- Comprometre’s formalment a aplicar únicament a l’activitat a què va destinada la subvenció atorgada.
Novè.- Donar trasllat del present acord a la Diputació de Girona i a intervenció.

http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Ajuntament/ActesJuntesGovern/080901Cg.pdf