dimarts, 7 d’octubre del 2008

Maçanet tindrà ambulància les 24 hores del dia, després d'anys de reivindicacions



Els veïns de Maçanet de la Selva ja disposen d'ambulància les 24 hores del dia i els set dies de la setmana. L'ampliació del servei –abans era de dotze hores, de vuit del matí a vuit del vespre– arriba després d'anys de reivindicacions tant del govern municipal com dels veïns.

Segons manifesta l'Ajuntament en una nota de premsa, el servei d'ambulància durant tot el dia suposa un canvi substancial ja que, fins ara, els veïns que trucaven al 061 per una urgència a les nits havien d'esperar que els atengués una ambulància que venia de Blanes o de Santa Coloma. Ara, les urgències les atendrà l'ambulància amb base a Maçanet.

L'Ajuntament feia anys que reivindicava aquesta ampliació del servei, tenint en compte que «Maçanet és el municipi del seu entorn que fa més trucades a urgències, superat només per Santa Coloma, segons les estadístiques de què disposa el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM)», afirma.

ATENCIÓ A POBLES VEÏNS

Aquesta ambulància continuarà atenent les urgències dels municipis veïns de Caldes de Malavella, Hostalric, Massanes, Sils i Vidreres, tal com ja estava fent fins ara.

El Punt