divendres, 20 de març del 2009

L’ESTALVI D'AIGUA A SILS: OBJECTIU ASSOLIT!



Sils aconsegueix reduir el consum d’aigua a través de les campanyes engegades per l’ajuntament, però, sobretot, gràcies a la col·laboració ciutadana.
Després de les restriccions i les campanyes de foment de l’estalvi d’aigua que hem sofert el passat any, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha informat a l’ajuntament de Sils que el nostre municipi no ha superat la dotació màxima d’aigua, situada en 270l/hab/dia. Aquest fet confirma, doncs, que les mesures d’estalvi endegades per l’ajuntament i el comportament dels ciutadans han fet disminuir les dotacions, no superant els 270l/hab/dia de dotació màxima establerta en el Decret 84/207.


Us recordem que podeu continuar contribuint a través de petits gestos, com també recollir els packs d’estalvi d’aigua a l’ajuntament i al Centre Cívic fins a esgotar existències. L’estalvi d’avui ens assegurarà l’aigua de demà!


Per aquest motiu us volem traslladar les paraules de l’ACA, doncs vosaltres ho heu fet possible: “Des de l’Agència Catalana de l’Aigua agraïm la col·laboració del municipi de Sils en el compliment de les mesures i obligacions establertes per Decret”. Així que gràcies a tots!


Regidoria de Medi Ambient