dissabte, 9 de maig del 2015

MUNICIPALS 2015 COMPTE ENRERE

Benvolgut veí, benvolguda veïna,

De tots és sabut que en els propers dies iniciarem una nova campanya per a les eleccions municipals del proper 24 de maig. El motiu d’aquest escrit no és un altre que el de tornar-me a presentar com a candidat a alcalde.

Al costat de la resta de l’equip, tinc renovades les il·lusions i les forces per donar continuïtat durant aquests propers quatre anys als programes d’actuació que tenim engegats i començar les noves propostes que us presentem,  seguint amb la mateixa força que venim treballant fins ara.

Ens presentem, un cop més, amb voluntat i visió de conjunt, amb ganes de fer avençar i enfortir el nostre municipi. Per això, en aquesta nova etapa política, continuem oberts a escoltar i a engrandir l’acció de govern amb la participació del municipi; ja que creiem amb fermesa que és important que tothom faci sentir la seva veu. Només així podem construir entre tots un futur col·lectiu i conservar l’esperit del nostre poble.

Els propers dies esperem poder-vos trobar ja sigui al carrer o als diferents actes electorals per intercanviar idees i punts de vista, aclarir dubtes, donar resposta a les preocupacions i poder desenvolupar les propostes del programa.

En nom del grup, et demano el teu vot, el suport per liderar aquesta nova etapa i fer possible un govern renovat que compti amb l’experiència que ens han donat aquests 8 anys, durant els quals ens hem esforçat per respectar el municipi de Sils i a tots els seus ciutadans.

IdS, Independents de Sils, ens posem, il·lusionats, a la teva disposició en aquest moment clau de la democràcia i participació que estem a punt de viure de nou.

IdS Independents de Sils, amb voluntat d’estar  sempre al teu costat.

Salutacions cordials,


Martí Nogué i Selva

Alcalde i Candidat