dilluns, 29 de setembre del 2008

El Consell de la Selva engega un nou servei per fomentar l’ús del cotxe compartit


Aquest servei pretén facilitar als ciutadans de la comarca una altra alternativa en els seus desplaçaments tenint en compte mesures de sostenibilitat en la mobilitat

El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l’hora d’anar a treballar, a estudiar o fer un viatge puntual

El Consell Comarcal de la Selva ha engegat un nou servei destinat a tots els habitants de la comarca amb la finalitat de fomentar l’ús del cotxe compartit. El projecte de “compartir cotxe” neix de la voluntat de fomentar entre la població de la comarca un ús més racional del cotxe. El servei consisteix a facilitar la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l’hora d’anar a treballar, a estudiar o fer un viatge puntual.

Entre els objectius que pretén aquest nou servei hi ha facilitar als ciutadans i a les ciutadanes de la comarca de la Selva una altra alternativa en els seus desplaçaments tenint en compte mesures de sostenibilitat en la mobilitat. Així mateix, es pretén disminuir la contaminació i el consum energètic produït pels vehicles privats. Finalment la posada en marxa d’aquest servei vol millorar la utilització de l’espai públic.

“Comparteix cotxe” funciona mitjançant aquest servei veureu on-line les persones que estan inscrites per fer un viatge semblant al vostre. A través del correu electrònic us podreu posar en contacte amb elles, així com també veureu quines són les seves preferències, si disposen o no de cotxe, el motiu del viatge, i tot un seguit de dades per fer més fàcil la trobada de companys i companyes. En aquest sentit, podreu deixar un missatge electrònic a aquelles persones que considereu que són adients per compartir un mateix viatge. Tot de manera immediata, gratuïta i sense intermediaris.

Podeu accedir-hi a través de la pàgina principal on començar els tràmits és:

http://www.selva.compartir.org