divendres, 20 de juny de 2008

El Consell Comarcal de la Selva acollirà la presentació del nou portal de promoció gastronòmica català: gastroteca.cat » gastro.jpg


El nou portal neix amb la voluntat de proporcionar un canal d’enllaç entre productors, elaboradors, comerciants, restauradors i consumidors de productes agroalimentaris de qualitat.
El Consell Comarcal de la Selva acollirà la presentació del nou portal de promoció gastronòmica català: www.gastroteca.cat
En el marc d’aquesta presentació, els assistents gaudiran d’una degustació de productes selvatans com la botifarra dolça, cava Montferrant, aigua Font Vella, entre altres

El Consell Comarcal de la Selva acollirà la presentació del nou portal de promoció gastronòmica català http://www.gastroteca.cat/ el pròxim divendres, 20 de juny. Aquest portal neix amb la voluntat de proporcionar un canal d’enllaç entre productors, elaboradors, comerciants, restauradors i consumidors de productes agroalimentaris de qualitat. I és que des de la Secretaria de Comerç i Turisme s’havia detectat la necessitat de crear una relació entre els diversos agents que participen en la cadena alimentària amb l’objectiu de millorar la informació sobre aquests productes. En aquest sentit, des del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa es desenvolupa aquesta nova eina gastronòmica que permetrà, a més de millorar la informació sobre els productes, conèixer on es poden comprar i on es poden degustar. Així mateix, el portal incorpora vídeos, receptes i un mapa localitzador que permet accedir a tota la informació a través del territori, entre altres.

L’acte de presentació del nou portal gastronòmic http://www.gastroteca.cat/ anirà a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria Tot seguit, el president de l’ens comarcal donarà pas al Sr. Emili Valdero, secretari de Comerç i Turisme, qui donarà a conèixer alguns dels aspectes més destacats d’aquest nou portal. En el marc d’aquest acte hi assistiran també el Sr. David Mascort, director dels Serveis Territorials d’Innovació, Universitats i Empresa de Girona, i el Sr. Ramon Sentmarti, cap del Programa de Comercialització Agroalimentària.
Un cop finalitzi la presentació del portal gastronòmic, els assistents podran gaudir d’una degustació de diversos productes selvatans com la botifarra dolça, l’aigua Font Vella i el cava Montferrant, entre altres.