dimarts, 29 de juliol del 2008

Guia de Turisme LGBT



La guia identifica l'oferta LGBT (Lesbià, Gai, Bisexual i Transsexual) existent a cadascuna de les 10 marques turístiques catalanes

Turisme de Catalunya ha publicat la Guia del Turisme LGBT(Lesbià, Gai, Bisexual i Transsexual). Aquesta guia identifica l'oferta existent en les 10 marques turístiques catalanes específicament per al col•lectiu LGBT.

Catalunya disposa d'un total de 525 recursos LGBT distribuïts arreu del territori, ja siguin allotjaments, restaurants, associacions, botigues, bars o altres tipus de serveis.

La guia està distribuïda per marques turístiques, i en cadascuna d'elles hi trobem un llistat dels serveis existents que són específicament LGBT o "gayfriendly", és a dir, amigables amb aquest col.lectiu. A més, les ciutats que disposen de més oferta turística LGBT també tenen un tractament específic amb informació detallada de l'oferta i de la seva ubicació.

Turisme de Catalunya ha publicat aquesta guia coincidint amb la celebració dels Eurogames 08', que tindran lloc a Barcelona del 24 al 27 de juliol, i per això la distribuirà durant aquests dies especialment entre el públic assistent a aquest esdeveniment.

Paral·lelament a la publicació de la guia, Turisme de Catalunya també ha posat en marxa un web sobre turisme LGBT.

Turisme LGBT