dilluns, 7 de juliol del 2008

Un portal innovador i interactiu per descobrir el patrimoni català



Patimoni.gencat vol posar a l’abast de tothom el patrimoni cultural català. I per aconseguir-ho, res millor que utilitzar els recursos que ens ofereixen les noves tecnologies. Presentem un portal creatiu i innovador, amb el que podràs interactuar en tot moment i donar a conèixer les teves impressions.

Les eines de comunicació més modernes ens permeten fer del patrimoni una cosa viva i propera: ens trobaràs a l’iTunes amb un canal propi, et podràs descarregar tots els nostres reportatges i veure’ls a l’iPod, a qualsevol lloc i en qualsevol moment. També hem creat una secció a Flickr, el portal de fotografies de Yahoo!, perquè puguis veure quin aspecte té el patrimoni i ens facis arribar les teves aportacions en forma d’imatges. I no ens oblidem del Google Maps per situar-nos en tot moment, i del Google Earth i la tecnologia en 3D per no perdre’ns cap detall.

A més, t’oferim les eines necessàries perquè tu també participis en la difusió del patrimoni. Entra, apunta’t al Pat.club i explica’ns les teves idees i descobriments sobre el patrimoni; comparteix amb nosaltres fotografies, vídeos, notícies, opinions...

Navegant per Patrimoni.gencat coneixeràs l’actualitat sobre arqueologia, museus, monuments i arquitectura al nostre país. Podràs aprofundir en aquells temes que més t’interessin a través de monogràfics més extensos i fer visites virtuals a museus i monuments. Amb les “descobertes” coneixeràs les curiositats relacionades amb el patrimoni i et donarem totes les pistes per inspirar-te un cap de setmana cultural.

En definitiva, un portal innovador i interactiu que et permet tenir a un sol “clic” tota la riquesa patrimonial de Catalunya. Connecta’t i descobreix-la a partir d’avui mateix.