dimarts, 15 de gener del 2008

El Consell Comarcal inicia la sisena edició dels tallers d´ocupació

DdeG, Santa Coloma de Farners. El Consell Comarcal de la Selva ha iniciat la sisena edició dels tallers d'ocupació adreçats a persones de 25 anys o més que estan en situació d'atur, preferentment aturats de llarga durada, dones, persones majors de 45 anys o altres ciutadans que puguin tenir problemes per accedir a un lloc de treball. L'objectiu d'aquests tallers, que s'emmarquen en una iniciativa subvencionada pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, és millorar l'ocupabilitat d'aquests col·lectius.
Respecte als tallers d'ocupació que enguany s'han atorgat al Consell Comarcal de la Selva, hi trobem auxiliar d'ajut a domicili-treballadora familiar-auxiliar geriatria, paletes i protecció, recuperació d'espais naturals i jardineria. Aquestes disciplines es desenvoluparan a Lloret (auxiliar d'ajut a domicili-treballadora familiar-axuiliar geriatria; paletes); Sant Hilari Sacalm (auxiliar d'ajut a domicili-treballadora familiar-auxiliar geriatria); i Maçanet Sils i Vidreres (protecció, recuperació d'espais naturals i jardineria).
El taller de paleteria consistirà en desenvolupar la segona fase dels treballs de rehabilitació del futur Centre d'Interpretació Ambiental Fenals-Santa Clotilde a Lloret, a i Maçanet, Sils i Vidreres es desenvoluparan treballs a la bassa de Montbarbat, als estanys de Sils i a la Pineda d'en Mazó a Vidreres.

Diari de Girona