dimarts, 29 de gener del 2008

Girona Convention Bureau tornarà a oferir les comarques gironines com a destinació turística a Fitur Congressos 2008


Girona Convention Bureau farà promoció de l’oferta turística de les comarques gironines en la novena edició del workshop FITUR CONGRESSOS que tindrà lloc a Madrid els dies 28 i 29 de gener dins del marc de la fira Fitur.
El GCB ha concertat una mitjana de 15 reunions individuals diàries amb agències estrangeres especialitzades en esdeveniments i viatges d’incentiu procedents de tot Europa i els Estats Units que s’han interessat en l’oferta de les nostres comarques. En concret, el dia 28 estarà dedicat als mercats de la zona Euro i als països de l’est d’Europa i el dia 29 als mercats de la resta del món.
A l’hora d’explicar els molts incentius que ofereixen la Costa Brava, el nostre Pirineu, i la resta de les nostres comarques, el GCB, comptarà amb el valuós ajut de la nova guia del GCB i de la Guia d’activitats sobre l’oferta lúdica de les comarques gironines que es va presentar oficialment al mercat de congressos durant la celebració de la fira EIBTM de Barcelona. La nova guia dels membres del Girona Convention Bureau conté informació gràfica de caire general sobre els racons més atractius de la nostra geografia i específica de les 117 empreses membres.
El mercat del turisme de congressos està assolint cada cop una major activitat, gràcies al clima, l’entorn favorable i la varietat de l’oferta d’oci, cultura o gastronomia de les nostres comarques. Des de l’any passat, l’Auditori Palau de Congressos de Girona completa aquesta oferta amb les
seves magnífiques instal·lacions.