diumenge, 27 de gener del 2008

Montse Palma repeteix com a cap de llista del PSC


19-01-2008. La llicenciada en Filosofia i Lletres, Montse Palma repetirà com a cap de llista del PSC per la circumscripció de Girona. Palma, nascuda a Figueres el 1959, ha exercit duran aquesta legislatura com a portaveu del grup socialista del Congrés a la Comissió d’Educació i Ciència. També ha estat membre de la Comissió d’Educació i Ciència, de la Comissió de Pressupostos i de la Diputació Permanent del Congrés. Palma precedirà l'advocat Alex Sáez, que ocuparà el número dos de la llista. Nascut a Girona el 1969, Àlex Sáez ha exercit durant aquesta legislatura com a membre de la Comissió de Cultura i com a vocal a les Comissions de Seguretat Vial i la de Justícia.

El número tres de la llista del PSC és per Juli Fernández, nascut a Pozo Alcón (Jaén) el 1962 i titulat en Ciències Empresarials i econòmiques. Pozo és el Vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà. Tot seguit, en el quart lloc de la llista es troba la biòloga Margarita de Arquer, i que exercia com a Tercera Tinent d’Alcalde i regidora Cap d’Àrea d’Ensenyament, Salut, Acció Social, Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament de Salt des del 2007. En cinquena posició, el PSC ha escollit l'lalcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramom Roqué, qui és també membre del Consell Nacional del partit. Finalment, l'alcaldessa de Les Preses, Esther Pagès, ocuparà la sisena posició. Pagès, nascuda el 1975, és mestre d’educació infantil al CEIP Marinada d’Ordis.

Els candidats del PSC al Senat seran l'historiador Lluís Maria de Puig, autor de més de dos-cents estudis i de diversos llibres d’història, política i cultura. Ha exercit com a senador per l’Entesa Catalana de Progrés a la legislatura 2004-2008. És President de l’Agrupació Local de Girona del PSC. Tanca la llista al Senat Pepa Celaya, nascuda a Osca el 1954 i llicenciada en Filosofia i Lletres per la UdG. És subdirectora general de Comunicació i Atenció a la Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació.

e-Girona