dimarts, 15 de gener del 2008

Manteniments i millores a la xarxa de subministrament d'aigua potable

- En el mes de maig de 2007 es van recepcionar les obres corresponents a l’AMPLIACIÓ DE L’ABASTAMENT D’AIGUA DE SILS que van incloure la implantació d’una estació de bombament adossada al dipòsit deMallorquines on es va instal.lar un grup de sobreelevació a la canonada de distribució cap al nucli urbà. La finalitat era disposar a la sortida del dipòsit d’una pressió de 2’5 kg/cm2.
La posta en funcionament d’aquest grup de sobrepressió ha representat una important millora en la qualitat del servei. Però en el termini de temps transcorregut des de la seva posta en funcionament s’han anat posant de manifest alguns aspectes a millorar, part dels quals s’han esmenat modificant només la gestió del sistema, però actualment es considera convenient portar a terme una millora tècnica en les instal.lacions de l’estació.

- Informe de l’Enginyer Municipal de data 10 de desembre de 2007, el qual fa referència a la necessitat d’adquirir un acumulador hidroneumàtic de 500 litres a la caseta de grup de pressió existent a la sortida del dipòsit de Mallorquines amb la finalitat de que aquest dispositiu doni temps, quan es connecti una nova bomba, a que el variador de freqüència actuï regulant sense problemes el cabal demandat en tot moment.

- Pressupost efectuat pel proveïdor SOREA per un import de 1610’24€, IVA inclòs
- Informe del departament de comptabilitat de data 14-Desembre-2007 conforme hi ha suficient consignació per fer front a dita despesa.


La Junta de Govern Local per unanimitat dels assistents adopta el següent

ACORD :

Primer.- Adquirir al proveïdor SOREA un calderí de 500 litres per la caseta de grup de pressió existent a la sortida del dipòsit de Mallorquines, per un import de 1610,24 € - IVA inclòs.
Segon.- Carregar la despesa a la partida 07 04 441 21300 del pressupost vigent.
Tercer.- Trametre aquest acord a l’interessat, a intervenció i a l’Enginyer Municipal.

http://www.webgipal.net/sils/download/081217Cg-72874958.pdf